Προσωπικές Σκέψεις-Ιδέες-Απόψεις.Αυστηρώς ακατάλληλο για στενόμυαλους...

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

πολιτικός...παροξυσμός


   Και να σου που θα πάμε σε νέες εκλογές …Μετά λοιπόν από τις εκλογές που πέρασαν δεν προέκυψε κυβέρνηση. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί θελαν να σώσουν την χώρα .Κανένας τους δεν ήθελε καρέκλα …Όλοι  θα θυσιάζονταν για το καλό της χώρας και έκαναν τα πάντα(!) προς αυτή την κατεύθυνση .Τελικά κυβέρνηση δεν έκαναν και ξανά οδηγούμαστε σε εκλογές.
   Και πάμε τώρα στην νέα προεκλογική περίοδο και έχουμε και λέμε…
    Ο υποψήφιος πρωθυπουργός κ.Σαμαράς διέγραψε την κ Μπακογιάννη επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο πρώτο μνημόνιο ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν όχι.Η κ Μπακογιάννη λοιπόν έκανε δικό της κόμμα και κατηγορούσε ανελλιπώς το κόμμα της Ν.Δ.
   Μετά από λίγο καιρό ο υποψήφιος πρωθυπουργός …διέγραψε ξανά 21 βουλευτές της Ν.Δ. γιατί αυτοί ψήφισαν ΟΧΙ στο δεύτερο μνημόνιο ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΝΑΙ. Μερικοί από αυτούς λοιπόν ανεξαρτητοποιήθηκαν  και κάποιοι άλλοι δημιούργησαν ένα άλλο ανεξάρτητο(!) κόμμα στο οποίο προσχωρήσαν βουλευτές που διαγραφήκαν. Προεκλογικά λοιπόν ο κ.Σαμαράς απεύθυνε κάλεσμα να επιστρέψουν πίσω όσοι αποχώρησαν(διαγράφηκαν!) !Μετεκλογικά ο κ.Σαμαράς(που θα ξανα διαπραγματευτεί το μνημονιο)πήρε πάλι πίσω στο κόμμα την μνημονιακή κ Μπακογιάννη(που ο λαός δεν την έβαλε στην βουλή) γιατί πρέπει να συμπορευτούν για το καλό της χώρας απέναντι στο  κεντροαριστερό μέτωπο(!) και την απειλή του(!) .Ταυτόχρονα ορκισμένοι εχθροί του κόμματος της Ν.Δ. προσχωρήσαν από το ΛΑ.Ο.Σ. γιατί ασπαστήκαν το κάλεσμα του σωτήρα κ.Σαμαρα για την Σωτηρία της χώρας! Επίσης το κόμμα με κεντρικό σύνθημα «πολιτική χωρίς πολιτικούς»(Δημιουργία Ξανά)συνεργάζεται με την Δράση και τοy .Σ. Μάνου(μάλλον ο κ.Μανος δεν είναι πολιτικός…)!
   Στην αντίπερα όχθη(αριστερά) το κόμμα της κ.Κατσέλη και του κ. Καστανιίδη (που είχε ψηφίσει ΝΑΙστο πρώτο μνημόνιο και στο μεσοπρόθεσμο αλλά διαφοροποιήθηκε από την καταστροφική πολιτική του ΠΑΣΟΚ όπου είχαν ενεργό δράση) το μισό απευθύνει κάλεσμα στο ΣΥΡΙΖΑ(με το οποίο διαφωνούσαν προεκλογικά)  και το άλλο μισό ισχυρίζεται ότι ότι δεν είναι τσιράκι κανενός…!
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις;;;…

 Φιλικά
Λάμπρος Χ. Γκόγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου