Προσωπικές Σκέψεις-Ιδέες-Απόψεις.Αυστηρώς ακατάλληλο για στενόμυαλους...

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

πατάτες στον Δήμο μας στην πολύ χαμηλή τιμή των 0,28 € ανά κιλό!!!

"Ο Δήμος Παλλήνης προχώρησε σε μια εξαιρετική κίνηση.Σε συνεργασία με του πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου θα διαθέσει στους Δημότες του πατάτες έναντι πολύ χαμηλού ποσού.Μια κίνηση με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα που δείχνει τον δρόμο και στην κυβέρνηση...Επιτέλους να πούμε ενα "στοπ" στην αισχροκέρδεια και στην παράλογη εισαγωγή προιοντών απο τρίτες χώρες από την στιγμή που τα δικά μας σαπίζουν...Εύγε για την πρωτοβουλία!"


Η ανακοίνωση του Δήμου:
Οι συνθήκες που διαμορφώνονται στο οικονομικό περιβάλλον επιβάλλουν την παρέμβαση και λήψη μέτρων προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας για τους δημότες μας. 

Ο Δήμος Παλλήνης, στοχεύοντας στην στήριξη των νοικοκυριών, παρεμβαίνει καθημερινά με νέες δράσεις. 

Σήμερα ξεκινάμε την παρέμβαση στο καταναλωτικό κίνημα. Σε συνεργασία με τους πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου θα διατεθούν πατάτες στον Δήμο μας στην πολύ χαμηλή τιμή των 0,28 € ανά κιλό. 

Καλούμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας, που επιθυμούν να προμηθευτούν πατάτες να συμπληρώσουν τα έντυπα παραγγελίας ή σε έντυπη μορφή στο Δημαρχείο Παλλήνης, (Ιθάκης 12, Γέρακας ), Γραφείο Αντιδημάρχων, τηλ.210-6604638, μέχρι 8 Μαρτίου 2012. 

Μετά την συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας, εντος 10 ημερών και σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα θα γίνει η διάθεση από τους ίδιους τους πατατοπαραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα δελτία παραγγελίας.


Πηγή: http://www.dimitriskarras.com/2012/02/blog-post_29.html#ixzz1nrHJ2h2o

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου